Založ si blog

Otvorený list premiérovi č.1

Keďže viem,že nikto sa dobrovoľne nevzdá moci žiadam Vás,premiér, urobte dobrý skutok skôr než o svoje kreslo prídete.Ten dobrý skutok je zabezpečiť nový-Váš súkromný televízny kanál s názvom „REKLAMY“. Zákonom a to ústavným zabezpečte ZÁKAZ REKLÁM vo všetkých kanáloch slovenskej televízie,štátnych aj komerčných či súkromných aby ste mohli reklamy vysielať len VY vo Vašom súkromnom kanáli.Keďže reklamy prinášajú peniaze o ktoré tak usilujete aby ste zveľadili svoj majetok,či vlastne majetok Vašej polovičky bola by to pre Vás perfektná šanca zbohatnúť! Veď Vy ústavný zákon viete zmeniť „šmahom ruky“ takže to by bola pre Vás maličkosť …

No a nám občanom Slovenskej Republiky urobíte DOBRÝ SKUTOK:

-keď sa nám zažiada pozrieť reklamu zapneme si Váš kanál a nájdeme čo hľadáme.

-prestaneme byť psychicky týraní, že nám televízia núka tovary na ktoré nemáme financie.

-televízia nám nebude servírovať programy,ktoré chce aby sme pozerali. Veď my vieme čítať a vybrať si program,ktorý chceme pozerať.

-v rodine s deťmi nám deti prestanú dožadovať sa tovaru ktorý im škodí respektívne na ktorý nemáme…

-znížite obezitu národa lebo nám prestanú tiecť slinky na sladkosti.

-zastavíte našu agresivitu,ktorú nám reklamy spôsobujú.

-prestaneme „surfovať „po kanáloch a hľadať dobrý program,ktorý v týchto časoch ťažko nájsť ale to surfovanie nás privádza o rozum.

Záverom dúfam,že v príspevkoch tohoto článku sa dočítate o ďalších dobrých skutkoch,za ktoré Vám zrušením reklám televízni diváci budú nesmierne vďační . Veď tí,čo chcú pozerať reklamy si zapnú Váš kanál a je to!!! Na reklamách sa bohatne,nebudete potrebovať plat premiéra a dočkáte sa vysokej sledovanosti.

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 309155x
Priemerná čítanosť článkov: 4122x

Autor blogu

Kategórie