Založ si blog

Pán farár,

veľmi pekne Vás prosím,rozozvučte zvony a otvorte kostoly aj pre nás,hriešnikov!Veď kostol patrí NÁM / tak ako nám kedysi patrili fabriky/nielen Vám a Vašim miništrantom.Chceme počuť slovo božie a aspoň na hodinu bohoslužieb odísť z domáceho väzenia medzi ľudí. A nedávajte si, prosím rúško aby sme vedeli,že ste to VY lebo božie slovo je cez rúško skreslené ako slová našej prezidentky ,ktorá sa zahalí síce v súlade s módou ale nesúhlasne s počujúcimi, ktorí jej nerozumejú a nielen jej.Pristali by sme aby sa za rúška neschovávali ani moderátori aby keď sa rúška nebudú nosiť vôbec sme ich spoznali,že kto nám to toľko rečnil o ničom,resp.že kto nám to nehovoril pravdu o všetkom.V nedeľu bol duel politikov kde sa spomínal nebohý pán farár Brholec,ktorého sme mali všetci v úcte,ktorému sa aj komunisti ospravedlňovali za všetko zlo čo mu bolo spôsobené ako politickému väzňovi.Nebál sa pracovať v uránových baniach,bol nám príkladom pre život sám.Kiež by dnes bolo takých farárov viac čo by sa nebáli svetskej moci, pustili nás do kostolov a zastali sa nás.Veď kostol nezakazovali pobožným ani komunisti.Tak Vás, pán farár pekne prosíme,otvorte kostoly nech konečne prestaneme v domácom väzení myslieť na kde aké svetské neresti alebo hlúposti ako tento list za ,ktorý sa zdvorilo ospravedlňujem.

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 309174x
Priemerná čítanosť článkov: 4122x

Autor blogu

Kategórie