Založ si blog

Matovičiáda

Prekonali sme „MEČIARIZMUS“.Babky- demokratky už netlieskajú.Možno zomreli a možno sú teraz zamilované znova do premiéra ale mu už netlieskajú lebo nemajú ako a kde. Máme za sebou aj Dzurindovu vládu,ktorá vznikla za jazdy na bicykli a stihla sprivatizovať štátne podniky.Máme za sebou aj FICOVLÁDU ktorú sa uzavrela vraždou novinára./Viem,mali sme aj premiérku a premiéra ktorí nestihli …/ .Teraz máme MATOVIČIÁDU, ktorá na nás uvalila núdzový stav a nového premiéra máme v nedohľadne.Zato však od nepamäti sa nám omieľa meno LIPŠIČ.Od prvej vlády SR kedy sa za „spravodlivosti“darilo MAFII. Potom sa za „spravodlivosti“darilo „skupovaniu štátneho majetku za babku“.Nasledovala „spravodlivosť“pri ktorej sa darilo“korupcii“,škandál za škandálom !!!Teraz máme „spravodlivosť „za ktorej zomiera GENERÁL.“Spravodlivosť“,ktorú nám predvádza NAKA zatváraním ľudí do väzenia. A „matovičiáde“ sa darí!!! Za rúškom /či škraboškou?/ “ SPRAVODLIVOSTI“sa nám posúva meno advokáta Lipšiča. Ľudia dobrí,komu toto meno donesie spravodlivosť? Komu slúžia prokurátori???

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 310910x
Priemerná čítanosť článkov: 4145x

Autor blogu

Kategórie