Založ si blog

Láska je ako voda

Láska je ako voda!Nedá sa bez nej žiť .Láska sa môže vypariť ako voda alebo zamrznúť na ľad.Plytváme vodou a plytváme aj láskou.Milujeme sa aj nenávidíme sa.

Voda má vzorec H2O.Láska je teda chémia.Vznikne za určitého zoskupenia atómov či neurónov.Dva krát vodík a jeden krát kyslík a máme vodu.Chémia duše človeka rodí lásku.

Láska má sto podôb,hovoria básnici.Aj vode môžme dať rôzne chute, dokonca vodu môžme aj otráviť.

Bez vody nevieme žiť! Tak nežime bez lásky!Nech je akákoľvek zlá doba,chráňme si lásku…

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 312355x
Priemerná čítanosť článkov: 4165x

Autor blogu

Kategórie