Založ si blog

Poslanci, hanbím sa za vás!

Veru tak!Hanbím sa,že poslanci nekonajú podľa svojho svedomia a vedomia ale dodržujú zmluvu,ktorú podpísali svojej koalícii aby mali poslanecký plat.Inak si neviem vysvetliť,že prišli do práce aj s koronou len aby odsúhlasili núdzový stav!Tak veľmi sa bojíte,že by ľudia vyšli do ulíc a padla by Vaša vláda a Vám Vaše platy???Veď Vy ste sa dostali k moci cez manifestácie,cez ulicu…Čo ste to za ľudia???A netárajte mi,že Vám ide o bezpečnosť občanov pre VÍRUS,ľudia zomierali a zomierajú a teraz všetky úmrtia pripisujete korone! Áno,zomierame aj pre koronu ale Vy miesto toho aby ste stavali nemocnice a pomáhali zdravotníkom vymýšľate núdzový stav! Núdzový stav ma vylieči???Testovanie ma vylieči???Vakcína ma vylieči,či len oddiali ďalšiu mutáciu vírusu??? Zaoberáte sa núdzovým stavom a nie tým ako máme spokojne žiť a pracovať!!!

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca severokórejského diktátora Kima sa stala hitom TikToku

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Pre pozorovateľov režimu má dvojminútová skladba nové, alarmujúce posolstvo.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Ozbrojené skupiny v Gaze ukradli z pobočiek banky 70 miliónov dolárov

04.05.2024 14:55

Palestínska banka, založená v roku 1960, je hlavnou finančnou inštitúciou v Pásme Gazy.

Zuzana Dolinková

Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie. Avizovala nové benefity od poisťovní, možno aj na zuby

04.05.2024 14:30, aktualizované: 15:07

Rezort zdravotníctva podľa nej neprevzala v dobrom stave po minulej vláde.

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 312838x
Priemerná čítanosť článkov: 4171x

Autor blogu

Kategórie