Založ si blog

Na policajtov a vojakov peniaze máme ale na zdravotníkov nie!

Konštatujem,že pre policajtov a vojakov na kontrolu občanov peniaze máme ale pre zdravotníkov,ktorí nás majú liečiť nie.Je to normálne?

Je to smutné!Alarmujúce!Zdravotníkov potrebujeme celý život!Koľkokrát v živote ste potrebovali policajta či vojaka?A koľko strán má Váš zdravotný záznam?

Lekári a sestry odchádzajú…Policajti ,vojaci ,politici nie.Peniaze máme nato čo nepociťujeme ale nato čo potrebujeme nie.Naši ústavní činitelia si zabezpečili platy a naše problémy sú im ukradnuté…Vymýšľajú reformy pre koho?Ministri sa obhajujú eurofondami ale dlhy nechajú platiť nám…

Vymysleli núdzový stav!Ten nás vylieči?Vymysleli očkovanie.To nás vylieči?Je jednoduché nariadiť núdzový stav,stačí si sadnúť na riť a hlasovať. Ale za tie platy čo berú mali zabezpečiť aby tento núdzový stav nenastal !!!

Zobudíme sa už konečne???V slovenčine je podstatné meno“robotník“ odvedené od slovesa“robiť“…Čo robíme?

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 312712x
Priemerná čítanosť článkov: 4169x

Autor blogu

Kategórie