Založ si blog

Prezidentka si pozvala vlastencov,ktorí schvaľujú zmluvu s USA

ale mňa nie.Tak mi treba,čo k tomu povedať?!Prezidentka vyzýva k zmierneniu občanov.Najprv nás poštve,že podpíše zmluvu proti vôli, dá sa povedať možno väčšiny občanov SR a potom vyzýva,čaká že jej budeme všetci tlieskať .

Mohli sme sa dočítať,že 3.marca 2022 t.j. za chvíľočku sa má EU rozhodnúť,že nám pošle povinnú kvôtu migrantov.To tiež prezidentka podpíše bez nás???Či pošle na podpis ministra?Nesúvisia jej dnešné aktivity s touto udalosťou,ktorej sme sa doteraz vyhýbali???Už je prezidentke aj jasné,ktoré kostoly dá prerobiť cirkevnej obci na mešity???Nuž keď USA darovala letiská,prečo nedarovať aj kostoly??

Veliteľka ozbrojených síl SR mi tiež oznamuje,že situácia je na Slovensku vážna keďže si Rusko privlastňuje časť Ukrajiny.A to,že si USA na našom malilinkom Slovensku privlastní 2 letiská a časť územia to jej nevadí?

Ak toto čítate a nesúhlasíte so mnou,prepáčte za moje vyjadrovanie!Človek ako ja sa asi narodil v nesprávnom čase v nesprávnom štáte!Alebo mu len nevyhovuje pokrytectvo mocných tohoto sveta či štátu???!!!

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311495x
Priemerná čítanosť článkov: 4153x

Autor blogu

Kategórie