Založ si blog

SLOBODA a SOLIDARITA

je názov našej koaličnej strany,ktorá nás chce spolu s tzv.stranou OĽANO trestať za naše myšlienky,ktoré nie sú totožné s jej svedomím.Nuž tak to vyzerá keď podáva trestné oznámenie na tých,ktorí povedia nahlas bez anonymity čo si myslí časť /resp.väčšina?/národa.

Je hanbou občanov čo sa vyjadrujú brutálne voči poslancom,ktorí odsúhlasili zmluvu s USA.Možno však tvrdiť,že správanie sa občanov/píšem občanov a nie opozície lebo nielen opozícia nesúhlasí so zmluvou/ je také aké bolo správanie sa terajšej koalície za predchádzajúcej vlády.Toto správanie terajšej koalície možno doložiť dokumentami z archívu či už slovenskej televízie či z iných médií.

Preto píšem:Zrušte trestné oznámenie voči občanom,ktorí NIE správne vyjadrujú svoj nesúhlas s Vašou politikou vládnutia a konkrétne sú proti uzavretej zmluve s USA!

Nesprávne budete viesť súdny proces len s tými politikmi,ktorí Vám zavadzajú.Nesprávne lebo to,že bol zverejnený zoznam poslancov,ktorí zmluvu schválili bola pravda,tak hlasovali ! A to, že tak hlasovali je proti vôli tých občanov,ktorí nemajú voči svojej vlasti také svedomie ako Vy.

Nuž a keď si v názve strany píšete „sloboda“tak nám ju neberte.Beztak nám myšlienky nemôžete ovládať! Darmo sa budete predvádzať v televízii,že je pravda na Vašej strane keď občanov neviete presvedčiť svojou prácou.Za svoju prácu beriete plat z našich daní teda aj z daní tých,ktorí s Vami ani s prezidentkou republiky nesúhlasia.Viem,voľby ste vyhrali,ale to už bolo dávno lebo Vaše volebné predsavzatia nezodpovedajú Vašim činom.Pred voľbami ste sa len vychvaľovali na koľkých sto stranách máte volebný program,ktorý sme však nemali možnosť prečítať si celý a to,že chcete zmluvu s USA ste pred voľbami neuvádzali.Aj prezidentka v televízii poprela,žeby činila pri svojom zvolení tak ,ako činila teraz./Alebo sú už záznamy z predvolebných diskusií skartované?/

„Solidarita“,krásne slovo!!!Ale pre Vás solidarita ako pojem znamená len slúžiť solidárne podnikateľom a sebe,resp.nadriadeným v EÚ a solidárne držať svedomie svojich legálne zvolených poslancov aby solidárne hlasovali lebo ste vyhrali voľby. Keby tomu tak nebolo,keby ste boli solidárni voči všetkým občanom nemáme štrajky,deti nám chodia riadne do školy, nedávame si na tvár náhubky, máme prácu,nemáme bezdomovcov,cesty slúžia občanom a nie cudzím vojskám…

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311867x
Priemerná čítanosť článkov: 4158x

Autor blogu

Kategórie