Slovensko,precitni!

4. februára 2022, zv44, Nezaradené

Ak poslanci schvália zmluvu bude to pre nás samovražda.Dnes, keď človek lieta do kozmu všetka debata na BLOGU PRAVDA je nezmyselná v prípade vojny.

NATO + USA a RUSKO v prípade konfliktu použijú zbrane voči ktorým sa neubráni nie že človek ale ľudstvo a Slovensko v dôsledku prítomnosti NATO si to zlizne medzi prvými.

Preto píšem „Slovensko precitni!“Tu už ,blogéri ,nejde o to či sme za zmluvu či proti ale o to,že neprežijeme medzi prvými.

Je už jedno aké máme vzdelanie a IQ lebo atómové zničenie Nagasaki a Hirošimy poznáme všetci.Nuž a dnes,keď človek lieta do kozmu existujú také zbrane, ktoré len šialenci vyrobili a chystajú ich použiť nie pre dobro Ukrajiny ale pre ovládanie sveta.A ovládnuť svet znamená najprv ovládnuť Rusko a to sa dobrovoľne nedá.
Podpísaním zmluvy s USA a jej schválením v parlamente len prilievame olej do ohňa .

Máme sa ako sme volili! Spytujme si svedomie ako sme volili.Podpísaním zmluvy sme sa však priklonili k tým,čo zbrane vyrábajú nato aby ich použili.

Záverom sa pýtam ministra Budaja,že keby sa on bol stal ministrom obrany tiež by tú zmluvu podpísal? Aj preto sa angažoval s hercom Kňažkom cez nežnú revolúciu aby sa Slovensko spolčilo s NATO a USA proti Rusku???K tomu bolo to štrnganie kľúčmi a pesnička „sľúbili sme lásku a hovoriť pravdu len…“ Prečo sú teraz ticho???