Založ si blog

Slovensko,precitni!

Ak poslanci schvália zmluvu bude to pre nás samovražda.Dnes, keď človek lieta do kozmu všetka debata na BLOGU PRAVDA je nezmyselná v prípade vojny.

NATO + USA a RUSKO v prípade konfliktu použijú zbrane voči ktorým sa neubráni nie že človek ale ľudstvo a Slovensko v dôsledku prítomnosti NATO si to zlizne medzi prvými.

Preto píšem „Slovensko precitni!“Tu už ,blogéri ,nejde o to či sme za zmluvu či proti ale o to,že neprežijeme medzi prvými.

Je už jedno aké máme vzdelanie a IQ lebo atómové zničenie Nagasaki a Hirošimy poznáme všetci.Nuž a dnes,keď človek lieta do kozmu existujú také zbrane, ktoré len šialenci vyrobili a chystajú ich použiť nie pre dobro Ukrajiny ale pre ovládanie sveta.A ovládnuť svet znamená najprv ovládnuť Rusko a to sa dobrovoľne nedá.
Podpísaním zmluvy s USA a jej schválením v parlamente len prilievame olej do ohňa .

Máme sa ako sme volili! Spytujme si svedomie ako sme volili.Podpísaním zmluvy sme sa však priklonili k tým,čo zbrane vyrábajú nato aby ich použili.

Záverom sa pýtam ministra Budaja,že keby sa on bol stal ministrom obrany tiež by tú zmluvu podpísal? Aj preto sa angažoval s hercom Kňažkom cez nežnú revolúciu aby sa Slovensko spolčilo s NATO a USA proti Rusku???K tomu bolo to štrnganie kľúčmi a pesnička „sľúbili sme lásku a hovoriť pravdu len…“ Prečo sú teraz ticho???

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311582x
Priemerná čítanosť článkov: 4154x

Autor blogu

Kategórie