Založ si blog

Pani prezidentka,sme na Vás hrdí

ako sa obliekate,Váš vkus je hodný role ktorú zastávate,napodobňovať Vás sa snažia aj naše ministerky a poslankyne…Oj,ako rady by sa tak obliekali asi všetky ženy na Slovensku keby mali aspoň polovičný plat čo naše poslankyne!

Obliekate sa prekrásne.Právom patríte medzi najlepšie oblečené prvé dámy hádam aj na svete a prispieva ku tomu aj Vaša krása daná od BOHA.

Ale !!! HANBA Vám ako vediete politiku!!!Ak chcete byť Prvou Dámou nedovoľte podpísať ZMLUVU s USA!!!!Vymeňte si svojich poradcov.Chceme chlieb a nie cudzie vojská v krajine!Je Vám to ťažké pochopiť lebo Vy máte blahobyt?

Chcete ma sankciovať a začo? Že chcem aby naša prezidentka sa nielen pekne obliekala ale aj dušou slúžila Slovensku a všetkým jeho obyvateľom nielen „kakktussíkovcom“ ???

STOPNITE ZMLUVU s USA a občania Vám začnú hádzať kvety ako umelcom.Nie opozícia múti vody na Slovensku ale koalícia svojim vládnutím.Môžete pochopiť aj Vy nás???

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311060x
Priemerná čítanosť článkov: 4147x

Autor blogu

Kategórie