Založ si blog

Fuj!

Fuj ak bude zmluva s USA podpísaná! To ma len prezidentka a minister obrany presvedčia,že voľby vyhrali len vďaka finančnej podpory z USA.

A teraz vracajú čo im dlhujú.Ako sa to dá ináč pochopiť???

Nie jedna vražda sa za samostatnosti Slovenska stala ale ľudia išli do ulíc v Bratislave len po vražde novinára…Kto to narafičil???Ak to bolo zo slovenskej hlavy prečo nie sú manifestácie po každej vražde???Či tí ďalší čo zomreli rukou vrahov nie sú toho hodní??? Len novinári?

Prečo sa naša veliteľka ozbrojených síl s ministrom obrany radšej nevenujú skutočnosti kto vírus COVID či OMIKRON vymyslel a prečo?

Prečo dávate letiská cudzím?

A prečo až teraz pre kúpele Sliač sú peniaze aby sa im vrátila predošlá sláva? Pred úvahami o zmluve to nešlo ?Nemajú aj kúpele slúžiť predovšetkým pre zahraničných prisťahovalcov ?

Tisíce otázok prečo…

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311036x
Priemerná čítanosť článkov: 4147x

Autor blogu

Kategórie