Protestujem…

31. decembra 2021, zv44, Nezaradené

Keďže si vláda zabezpečila núdzový stav týmto spôsobom protestujem proti umiestneniu amerických vojakov na Slovensku a konkrétne na našich letiskách.Je verejné tajomstvo že naše letiská v Sliači a pri Bratislave majú slúžiť americkým záujmom čo je proti záujmom Slovenska lebo Slováci nikdy nepodporovali žiadnu agresiu a jedinci v našej vláde spolu s veliteľkou ozbrojených síl nie sú celé Slovensko!!!

Protestujem proti premiestňovaniu zahraničných tankov a akejkoľvek vojenskej techniky po cestách ako i železnici Slovenska!Cesty máme dosť zničené pre naše vozidlá a kamiónovú dopravu tak protestujem!!!

Protestujem proti povinnému očkovaniu vojakov !Nie preto rodili matky synov aby im pri obrane vlasti bolo nútené očkovanie!

Protestujem proti povinnému očkovaniu ako i očkovaniu:“dobrovoľne nasilu“!Konštatujem,že slovenské deti nie sú deťmi našej vlády/okrem detí predsedu parlamentu a detí vládnej moci/ preto protestujem aby sa o očkovaní detí rozhodlo bez nás!

Záverom sa pýtam ministra Naďa: „To sa má niekto upáliť ako Palach aby ste brali mlčiace protesty občanov Slovenskej republiky vážne?“…Ak ste aj vyhrali voľby nezastupujete slovenskú väčšinu! Chceme mier a nechceme slúžiť ani Rusom ani Američanom ani Nemcom!!!Chceme žiť v priateľskom vzťahu! /No a poznáme sa-cudzie nechceme a svoje si nedáme…/