Založ si blog

Na policajtov a vojakov peniaze máme ale na zdravotníkov nie!

Konštatujem,že pre policajtov a vojakov na kontrolu občanov peniaze máme ale pre zdravotníkov,ktorí nás majú liečiť nie.Je to normálne?

Je to smutné!Alarmujúce!Zdravotníkov potrebujeme celý život!Koľkokrát v živote ste potrebovali policajta či vojaka?A koľko strán má Váš zdravotný záznam?

Lekári a sestry odchádzajú…Policajti ,vojaci ,politici nie.Peniaze máme nato čo nepociťujeme ale nato čo potrebujeme nie.Naši ústavní činitelia si zabezpečili platy a naše problémy sú im ukradnuté…Vymýšľajú reformy pre koho?Ministri sa obhajujú eurofondami ale dlhy nechajú platiť nám…

Vymysleli núdzový stav!Ten nás vylieči?Vymysleli očkovanie.To nás vylieči?Je jednoduché nariadiť núdzový stav,stačí si sadnúť na riť a hlasovať. Ale za tie platy čo berú mali zabezpečiť aby tento núdzový stav nenastal !!!

Zobudíme sa už konečne???V slovenčine je podstatné meno“robotník“ odvedené od slovesa“robiť“…Čo robíme?

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311135x
Priemerná čítanosť článkov: 4148x

Autor blogu

Kategórie