Založ si blog

Nemám slov…

Ešte stále nemám slov! Hlupučké Slovensko! Ozaj je nás tak málo čo sme pri rozume?Dokedy tento cirkus?! Cez internet som si našiel „vakcínu na doma“-cesnakovú vodu.Neodolal som a celý január mi chutila.Tiež som sa dal na vitamíny.D,B,C,Zn…

Po pár dňoch som zapol správy a nič nové pod slnkom! Detto!!! Mimochodom pri prepínaní kanálov som postrehol,že RTVS sa chváli najobjektívnejším spravodajstvom s vyše 20%.Na verejnú TV je to myslím málo! A moderátori stále rečnia s rúškami…Určite im to stojí za ten plat čo berú a keby rebelovali možno by stratili zamestnanie.Tak máme vzor-počúvať vládu a slepo sa podriaďovať „čiernemu automatu“…Keby aspoň tá naša RTVS skrátila tie SPRÁVY o ničom!A vylúčila totálne reklamy!Reklamy zarábajú,viem! Ale predovšetkým OHLUPUJÚ!!!!Psychológovia to vedia najlepšie ale mlčia!

Ďalej som postrehol,že keď ukazovali v správach košické letisko na chvíľu bolo vidieť americkú zástavu.To som buď zle videl /prepínam kanály/alebo na letisku v Košiciach sídli americká ambasáda???Alebo košické letisko už vlastní NATO????Rusov sme sa zbavili a Amerika nech sa páči???!!! Vo filmoch ešte vídať heslo: „So Sovietskym Zväzom na večné časy…“Rusi sú Slovania či sa to Remišovej páči či nie! S Rusmi sa dohovoríme aj bez znalosti anglického jazyka. Nuž odkedy sme v EÚ naša slovenčina prestáva byť slovenčinou: v každej vete/česť výnimkám/počuť „hm“-alebo je to ako keby chceli grcať pri rozprávaní,nedá sa to napísať lebo Štúr nám takú slovenčinu nezanechal! Milšie by hádam bolo keby politici a moderátori rozprávali po šarišsky ,či východniarsky…Nuž ale k tej americkej zástave: kto mi odpovie prečo okrem americkej ambasády má visieť na Slovensku???Nestačí nám,že sme sovietsku zástavu vymenili za zástavu EÚ ??? Áno, boli sme okupovaní sovietskymi vojskami,veľmi dlho a aj to bolo uznané za okupáciu. Spískali to v podstate politici Ukrajinci-tí boli vo vedení najvyššieho sovietu.Keď nás Rusi oslobodili od Nemcov to boli časy bratania sa…A teraz sa Rusku obraciame chrbtom.Prečo???Politici omieľajú Navaľného a nám vnucujú núdzový stav!!!V správach počúvame čo je v Amerike nové a o Slovensku :“ covid automat“ alebo …Matovič,Remišová,Naď,Kolníková…Očkovanie! Kiež by to bola aspoň ruská vakcína čo vláda pichá do občanov! Prečo tak uvažujem?Lebo Rusi sú Slovania! Padnémia je 3.svetová vojna a z Ruska ten vírus neprišiel! Rusi nemájú záujem vykynožiť Slovanov tak ako Hitlerovci židov. Lenže my zabúdame…Keď nám pôjdu hore krkom americké filmy tak ako kedysi sovietske či ruské,možno potom zmúdrieme…Ale Slovensko už bude v ………….háji,ale nie v tom háji zelenom!

Fuj,nemám slov a rečním…! Veru FUJ lebo je to o ničom keďže Slovensko spí…

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311040x
Priemerná čítanosť článkov: 4147x

Autor blogu

Kategórie