Založ si blog

Ministerka spravodlivosti!

Ak si myslíte,že ste stvorená pre spravodlivosť tak už buďte spravodlivá aj voči zlodejom našich lesov a konečne pozatvárajte tých,čo kradnú drevo.Korupcia nám vadí práve tak ako zlodejstvo našej prírody.Nie je umenie dávať rozkazy z kancelárie a predvádzať nám svojich ťažkoodencov ako odvádzajú podľa Vás skorumpovaných občanov. Konečne urobte poriadok aj s cigáňmi čo si privlastňujú majetok čo im nepatrí práve tak ako politici.Ak dokážete urobiť poriadok a hlavne mať rovnaký meter na zlodejstvo aj pre občanov rómskeho pôvodu potom pouvažujem či je spravodlivosť v správnych rukách.Zatiaľ ste u mňa ako ministerka prepadli,nepracujete pre ľudí ani za ľudí ako som ja,realizujete si svoju predstavu spravodlivosti a nediskutujete s občanmi ani o takej skutočnosti ako je tzv.“súdna mapa Slovenska.“Komu a čomu vlastne slúžite?

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311016x
Priemerná čítanosť článkov: 4147x

Autor blogu

Kategórie