Založ si blog

Oficiálna verzia hoax ?

Je chyba našich politikov,že takúto otázku dávam! Áno,moja otázka je tu lebo oficiálny postoj ministerky spravodlivosti ku smrti p.gen.M.Lučanského ma ku nej vyprovokoval.Samovražda??? Koho sa ešte chystáte strčiť do väzenia ? A prečo? Pomáhate si pritom aj núdzovým stavom ? A ako chcete očistiť rozkradnutie štátneho majetku tzv.privatizáciou ? Fúra otázok lebo v správach,ktoré trvajú cca 40 min.a dajú sa dajú zhrnúť za 5 minút ma „kŕmite“informáciami,ktoré zahmlujú a nič mi nehovoria o tom,ako vládnete a za čo beriete svoje platy z našich daní. Vyzerá to tak,že celú pracovnú dobu riešite pandémiu,na ktorej v podstate pracujú zdravotníci,ktorí nás zachraňujú. Čo naša zahraničná politika?Do tej nás nič? Čo znamenáme pre EÚ ?Len máme plniť čo nám prikážu? Čo s migráciou?Čo robíme v NATO?Prečo vystúpila z EÚ V.Británia ??? Určite nie preto,že sa v EÚ cítila dobre!

Blog Pravdy,

06.03.2022

ďakujem Ti za možnosť napísať moje myšlienky a postoje a pripájam sa k rozhodnutiu blogu „viva54″z 27.februára t.r. Ďakujem „spolupisateľom“ v dobrom aj v kritickom zmysle slova!Články hodné prečítania stáli za čítanie!!! Okrem všetkých,či podobných dôvodov prečo odchádzam z blogu ako uvádza blog viva54 a ktoré nechcem opakovať ako [...]

Pýtam sa prezidentky republiky:

06.03.2022

Keby sa stalo nám to čo Ukrajine a mali by ste voľbu: „buď neutralitu štátu alebo vojnu“ -čo by ste si vybrali??? Prihovárate sa mi v televízii kedy to Vy so svojimi poradcami uznáte za vhodné.Vraj podľa zákona sme si rovní,tak prepáčte ak sa takto priamo pýtam! Proste chcem vedieť akú má Slovensko prezidentku ako štátničku. Kedysi sme mali prezidenta [...]

Tlak na Nasťu Kuzminovú je nesprávny !

02.03.2022

Ďakujeme jej za slzy radosti a medaily v prospech Slovenska!!! Dožičme jej pokojný rodinný život na Slovensku a nezaťahujme ju do politiky!!! Rešpektujme ŠPORT aj UMENIE aby slúžilo MIERU a nie politikom!!! Mier je odzbrojenie,ak si niekto myslí opak prakticky sa prikláňa k vojne.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 311149x
Priemerná čítanosť článkov: 4149x

Autor blogu

Kategórie